Tervetuloa Etelä-Kymen työttömille töihin, sijoitamme työntekijöitä yrityksille ja yhdistyksille Haminan, Virojoen ja Miehikkälän alueella. Tältä sivulta löydät kaikki tärkeät tiedot työnteon ajallesi!

Pääsääntöisimmin tarjoamme palkkatuella työtä, tämä työ tarkoitettu ihmisille, jotka ovat olleet työttöminä vähintään 2 vuotta ja ovat tätä myöten pitkäaikaistyöttömiä, tarjoamme myös kuntouttavan työn paikkoja.

Palkkatukityö on työnantajille täysin ilmaista ja työntekijälle osa-aikaista työtä, työaikana tämä tarkoittaa 24 h työviikkoja, työaika voidaan sovittaa viikolle työntekijän ja -antajan toiveisiin. Palkkaus myös noudattaa samaa osa-aikaisen työnteon kaavaa, joten työntekijä saa itselleen 65% palkan kokopäiväiseen nähden.

Tärkeitä Ohjeita Työntekijälle!

Noudatamme työehtosopimuksena PAM:in sopimusta, voit tutusta tähän työehtosopimukseen PAM TaskuTes

  1. Muistathan toimittaa Verokorttisi ja Tilinumerosi ennen ensimmäistä palkan maksua EKYT:in konttoriin, voit toimittaa sen postilla tai käydä tuomassa toimistoomme Maariankatu 18 49400 Hamina. Tilipäivä on aina kuukauden viimeinen arkipäivä.
  2. Lähetämme palkkatodistuksen kuukauden lopussa, tämä sinun tulee itse toimittaa Kelaan tai lähettää liitollesi!
  3. Lomia sinulle kertyy 2 päivää jokaista työkuukautta kohden, MUISTATHAN pitää lomasi ennen kuin sopimuksesi loppuu ja ilmoittaa kun olet lomallasi myös EKYT:in toimistoon palkan maksua varten!
  4. Työsuhteen päätyttyä toimitamme sinulle koko työajaltasi koostetun palkkalaskelman, työtodistuksen ja verokorttisi postitse, voit tietysti noutaa nämä myös toimistoltamme!

Etelä-Kymen työttömät – EKYT ry Toimisto: Maariankatu 18 49400 Hamina

puh. 040-197 5252